Three Idiot
你唔好話我聽你禁錯,即刻登入同入聊天室啦╰( ̄▽ ̄)╮
Three Idiot
你唔好話我聽你禁錯,即刻登入同入聊天室啦╰( ̄▽ ̄)╮
Three Idiot
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Three Idiot

低低BB白白癡癡

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入登入  
搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋
最新主題
» 用來生換你一命
當你拍拖之後會有咩表現?  Empty周一 9月 12, 2011 8:11 pm 由 Tramy

» 十滴血(感人鬼故事)
當你拍拖之後會有咩表現?  Empty周一 9月 12, 2011 8:06 pm 由 Tramy

» 穿越時空遇見你
當你拍拖之後會有咩表現?  Empty周一 9月 12, 2011 7:20 pm 由 Tramy

» 天堂裡的父親
當你拍拖之後會有咩表現?  Empty周四 9月 08, 2011 5:03 pm 由 Tramy

» 一個感人的故事~~
當你拍拖之後會有咩表現?  Empty周四 9月 08, 2011 4:53 pm 由 Tramy

» 倘若有一天我死了,你會再娶其他女人嗎?
當你拍拖之後會有咩表現?  Empty周四 9月 08, 2011 4:43 pm 由 Tramy

» 手機(很感人的鬼故事)
當你拍拖之後會有咩表現?  Empty周四 9月 08, 2011 4:25 pm 由 Tramy

» 精子的N種死法....18+
當你拍拖之後會有咩表現?  Empty周三 9月 07, 2011 8:34 pm 由 Tramy

» 學長給學妹的信
當你拍拖之後會有咩表現?  Empty周一 9月 05, 2011 6:20 pm 由 Tramy

導航
 歡迎頁
 首頁
 會員列表
 個人資料
 常見問題
 搜尋
版面
鼠標

當你拍拖之後會有咩表現?

向下 
發表人內容
Tramy
女王
女王
Tramy

文章數 : 251
注冊日期 : 2011-06-23
年齡 : 23

族譜
經驗值:
當你拍拖之後會有咩表現?  Left_bar_bleue300/300當你拍拖之後會有咩表現?  Empty_bar_bleue  (300/300)
健康值:
當你拍拖之後會有咩表現?  Left_bar_bleue300/300當你拍拖之後會有咩表現?  Empty_bar_bleue  (300/300)

當你拍拖之後會有咩表現?  Empty
發表主題: 當你拍拖之後會有咩表現?    當你拍拖之後會有咩表現?  Empty周四 6月 30, 2011 5:00 pm

傳說有一種(魔法水果),雖然顏色奇異,但只要食落肚就會(變得美麗迷人),咁你認為呢種會係乜野生果呢?

A:紫色檸檬
B:黑色榴槤
C:橙色提子
D:藍色西瓜

A:掩飾心情
[檸檬]雖然象徵住清爽,但同時都有酸澀既意思.選檸檬既你對住鍾意既人都唔會特別嗲,反而會特登掩飾自己,係情人同其他人面前既行為會好似拍拖之前咁,搞到人地以為你Dry到爆,就算你真係入左情網,身邊既朋友都可能注意唔到你拍緊拖!

B:疑神疑鬼
選榴槤而個殼咁硬既生果,表示你對鍾意既人都會有攻擊性既傾向.你一旦拍拖,就會成日懷疑對方背叛自己,無論對方做咩野你都好難百份百咁信佢,所以你地成日會嗌交,其實大家一齊拍拖,應該要小D疑心,多D同對方溝通,俾對方知道自己係真心愛佢.

C:照顧對方
選好多粒堆積起既提子,等如你會對鍾意既人採取不停表示好意既方式,好細心照顧對方既需要.你會好熱心但不著痕跡咁同對方淡心,同埋趁機理對方身邊既小事,透過咁樣就可以完全了解佢,呢個方法可以一步一步咁縮短你地之間既距離.

D:熱情主動
選西瓜既你,表示你係戀愛既時候,會好坦白咁講出自己既心意同對對方好熱情,什至係其他朋友面前,你都會毫無顧忌咁約對方去玩,仲會當街當行咁嗲對方,但你都注意唔好俾對方覺得你主動過頭,變成[煩人]阿!

回頂端 向下
http://threeidiot.8fangluntan.com

當你拍拖之後會有咩表現?
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
Three Idiot :: 心理測試-
前往: